AFHALEN

Hoe lang op voorhand moet ik bestellen?
Minstens 24 uur op voorhand. In onze online winkel vind je meer producten dan we kant-en-klaar in de winkel hebben liggen. Geef ons even de tijd om je bestelling krakendvers voor jou klaar te kunnen leggen.
Wil je dat je bestelling de dag erna voor je klaarligt (of geleverd wordt als je in de buurt woont), dan moet je vóór 13u bestellen.

Wanneer kan ik afhalen?
Alleen tijdens onze openingsuren (zie onderaan deze pagina).
Voor afhalingen hebben we een aparte ingang, zodat je niet in de winkel hoeft te wachten. Breng zelf een draagtas mee om je bestelling mee te nemen of koop een leuke draagtas Droom aan de Nete in de winkel. Deze kan je ook met je JOYN punten betalen.

Bakfietslevering

Waar leveren jullie?
We leveren je lekkernijen met onze Droom aan de Nete-bakfiets (ecologisch) binnen een straal van ongeveer 2 km rond onze bakker (bij goed weer & zichtbaarheid).  De kaart hieronder duidt ongeveer ons levergebied aan.
We leveren ook buiten die straal met onze bakkerscamionette tot 10km buiten Lier. Zie onze leveringsvoorwaarden voor de extra kosten.

Wat kost het?
De minimum aankoop voor een bestelling via de webshop is minstens 5€, zowel voor afhaling als voor levering.

Het verwerken van een webshopbestelling neemt meer tijd in beslag dan een telefonische bestelling (printwerk, logistiek, … enz.). Uw online betaling met bancontract/visa/master card etc wordt ook extern gecontroleerd door een 3rd partij Mollie en zij rekenen hiervoor transactiekosten aan.  Daarom rekenen we vanaf heden 0.6€ handling fee per online bestelling aan. We zorgen er wel voor dat u bestelling klaar staat en dat u snel wordt geholpen. U moet ook niet wachten in de winkel en u kan gewoon via de groene deur = ingang betaalde bestellingen, binnenkomen.

De leveringskost hangt af van je postcode. Staat je postcode er niet bij, dan leveren we niet in jouw gemeente. Uitzonderingen zijn altijd mogelijk, maar dan enkel na afspraak met Luc (03 283 77 58).

Lier & Koningshooikt: leverkosten 5.0,- & enkel vanaf een minimum bestelling van 55.0,-
Duffel, Berlaar, Emblem, Vremde, Lint, Boechout: leverkosten 10,- & enkel vanaf minimum 60.0,-

OPGELET: wij leveren helaas NIET te Heist-op-den-Berg, Itegem, Wiekevorst, Kontich, Ranst, Kessel, Rumst, Nijlen, Broechem, Oelegem, Sint-Katelijne-Waver, Hove, Mortsel, Mechelen, Boom … De computer zal deze bestelling automatisch omzetten naar een AFHALING. Gelieve dus altijd uw bevestigingsmail goed te controleren. Uitzonderingen zijn mogelijk in overleg met de zaakvoerder. Best apart te mailen naar info@droomaandenete.be – leveringen voor Kessel & Broechem moeten best eerst bellen of mailen. We leveren hier wel maar de postcode maakt dit onmogelijk. Dus klanten uit deze gemeenten kunnen ons best eerst contacteren.

Indien we uw bestelling alsnog moeten annuleren en een terugbetaling dienen te voorzien dan zullen wij hiervoor ook extra kosten (€ 5) aanrekenen. Wij betalen immers transactiekosten aan onze partners voor deze verrichtingen.

Daarbuiten dus enkel afhalen, of te bespreken met Luc. Gesloten op vrijdag.

Wanneer komt mijn levering?
Leveren kan uiteraard alleen op de dagen dat we open zijn. We leveren enkel in de namiddag tijdens weekdagen. in het weekend leveren we wel in de ochtend vanaf 7h. We leveren dus helaas niet op vrijdag – tenzij deze vrijdag een wettelijke feestdag betreft en we ook effectief geopend zijn.
Geef je bij je bestelling een uur slot door, dan doen we ons uiterste best om te leveren binnen dit tijdslot.
Uitzonderingen zijn altijd mogelijk… mits afspraak en een realistisch tijdsbestek.

Lees ook onze verkoopsvoorwaarden en ons privacybeleid.