AFHALEN

Hoe lang op voorhand moet ik bestellen?
Minstens 24 uur op voorhand. In onze online winkel vind je meer producten dan we kant-en-klaar in de winkel hebben liggen. Geef ons even de tijd om je bestelling krakendvers voor jou klaar te kunnen leggen.
Wil je dat je bestelling de dag erna voor je klaarligt (of geleverd wordt als je in de buurt woont), dan moet je vóór 14u bestellen.

Wanneer kan ik afhalen?
Alleen tijdens onze openingsuren (zie onderaan deze pagina).
Voor afhalingen hebben we een aparte ingang, zodat je niet in de winkel hoeft te wachten.

Bakfietslevering

Waar leveren jullie?
We leveren je lekkernijen met onze Droom aan de Nete-bakfiets binnen een straal van ongeveer 3 km rond onze bakker. De kaart hieronder duidt ongeveer ons levergebied aan.
We leveren ook buiten die straal, maar dan mits het betalen van een kleine supplementaire kost, met de auto.

Wat kost het?
De minimum aankoop voor een bestelling via de webshop is minstens 6€, zowel voor afhaling als voor levering.

Het verwerken van een webshopbestelling neemt meer tijd in beslag dan een telefonische bestelling (printwerk, logistiek, … enz.). Daarom rekenen we vanaf heden 0.5€ handling fee per online bestelling.

De leveringskost hangt af van je postcode. Staat je postcode er niet bij, dan leveren we niet in jouw gemeente. Uitzonderingen zijn altijd mogelijk, maar dan enkel na afspraak met Luc (03 283 77 58).

Lier & Koningshooikt: leverkosten 5,- / gratis mogelijk vanaf 45,-
Duffel, Berlaar, Emblem, Vremde, Lint, Boechout: leverkosten 10,- & enkel vanaf 45,-

OPGELET: wij leveren helaas NIET te Heist-op-den-Berg, Itegem, Wiekevorst, Kontich, Ranst, Kessel, Rumst, Nijlen, Broechem, Oelegem, Sint-Katelijne-Waver, Hove, Mortsel, Mechelen, Boom, … De computer zal deze bestelling automatisch omzetten naar een AFHALING. Gelieve dus altijd uw bevestigingsmail goed te controleren. Uitzonderingen zijn mogelijk in overleg met de zaakvoerder. Best apart te mailen naar info@droomaandenete.be

Daarbuiten dus enkel afhalen, of te bespreken met Luc. Gesloten op vrijdag.

Wanneer komt mijn levering?
Leveren kan uiteraard alleen op de dagen dat we open zijn. We leveren enkel in de namiddag tijdens weekdagen. in het weekend leveren we wel in de ochtend vanaf 7h. We leveren dus helaas niet op vrijdag – tenzij deze vrijdag een wettelijke feestdag betreft.
Geef je bij je bestelling een uur door, dan doen we ons uiterste best om te leveren rond die tijd.
Uitzonderingen (zoals een ijstaart voor een communiefeest of huwelijk) zijn altijd mogelijk… mits afspraak en een realistisch tijdsbestek.

Lees ook onze verkoopsvoorwaarden en ons privacybeleid.