Totaalconcept

Het jonge, dynamische team van Patisserie Droom aan de Nete wil een nieuw totaalconcept aanbieden aan haar klanten.
Bij ons vind je uiteraard een winkel met dagelijks vers brood, uitgebreide patisserie, ons speciaal ijs en overheerlijke chocoladespecialiteiten (suiker en suikerarm). Bovendien bieden we je een verbruikszaal tot 20 personen, en een unieke belevingsruimte voor allerlei (bak-)feestjes en vergaderingen. Natuurlijk kan je alle producten online bekijken én bestellen. En als je dat wil, dan leveren we je bestelling aan huis met de bakfiets.

IMG_0821

Droom aan de Nete wil speciale aandacht geven aan klanten met een allergie (zoals gluten) en aan klanten die erg bewust omgaan met voeding (calorie-arm).
Daarom hebben we een exclusieve samenwerking met TRAIN DE VIE – een Belgische gluten-allergeen bakkerij uit Gent. Wij zijn zowel een afhaal als verkooppunt en hebben altijd voorraad van de belangrijkste producten.

Voor ons ijs en de ijstaarten werkt Droom aan de Nete samen met Kim Smet van Luca’s Ijs. Kim behaalde speciale onderscheidingen voor zijn creativiteit en is ook vice Belgisch kampioen ijsbereidingen.

Frisco’s & Ijstaarten voor 1P en 4P zijn meestal wel voorradig. Grotere taarten – thema taarten of custom made ijstaarten moeten altijd besteld worden en kunnen 2x weken levertijd hebben. Maar het is alleszins de moeite om dit goed te plannen voor speciale gelegenheden.

In onze verbruikszaal en in de belevingsruimte kan je genieten van heerlijke Belgische koffie (Kavus) – micro branderij. Je vindt er ook speciale caloriearme én suikervrije dranken en nog veel meer.

Wil je met een groep een bijzondere custom made-beleving, of wil je iets bijzonders gaan doen in of rond Lier? We hebben vast een passend arrangement voor je.

Droom aan de Nete wil zijn ecologische voetafdruk zoveel mogelijk beperken. Onze energie is 100% groene energie. Dichtbij leveringen gebeuren met een speciaal voor ons ontworpen bakfiets. Direct aan de winkel voorzien we een handige fietsparking, en we hebben ook een oplaadpunt voor de milieubewuste gebruiker. In de onmiddellijke omgeving zijn er verkeersvrije fietspaden die je op de mooiste plaatsen rond Lier brengen.

...en overal parkeren!

Ook al ligt Patisserie Droom aan de Nete aan de drukke Mechelsesteenweg, toch is er een overvloed aan parking.
Wat ook je ding is, er is altijd een parkeerplaats voor je, aan beide kanten van de weg!

Met wat geluk net voor de deur…

Voor de deur parkeren

…of aan de overkant naast de kerk…

_58A9769

…of 50 meter verder schuin aan de overkant.

_58A9775

Kom heerlijk genieten van ons mooie aanbod of boek één van onze combinatie-arrangementen. We hopen je alvast te ontmoeten en ons motto is: “we kunnen je altijd helpen met een gepaste oplossing”.

Anja & Luc

drone luchtfoto 1