Totaalconcept

Het jonge, dynamische team van Patisserie Droom aan de Nete wil een nieuw totaalconcept aanbieden aan haar klanten.
Bij ons vind je uiteraard een winkel met dagelijks vers brood, uitgebreide patisserie, ons speciaal ijs en overheerlijke chocoladespecialiteiten (suiker en suikerarm). Bovendien bieden we je een verbruikszaal tot 20 personen, en een unieke belevingsruimte voor allerlei (bak-)feestjes en vergaderingen. Natuurlijk kan je alle producten online bekijken én bestellen. En als je dat wil, dan leveren we je bestelling aan huis met de bakfiets (binnen een straal van 3 kilometer).

IMG_0821

Droom aan de Nete wil speciale aandacht geven aan klanten met een allergie (zoals gluten) en aan klanten die erg bewust omgaan met voeding (calorie-arm).
Daarom hebben we een exclusieve samenwerking met Prana – een gluten-allergeen alternatief ontwikkeld door Pascale Marijnissen.

Voor ons ijs en de ijstaarten werkt Droom aan de Nete samen met Kim Smet van Luca’s Ijs. Kim behaalde speciale onderscheidingen voor zijn creativiteit en is ook vice Belgisch kampioen ijsbereidingen.

In onze verbruikszaal en in de belevingsruimte kan je genieten van heerlijke Belgische koffie (Kavus) of  Pure Tea. Je vindt er ook speciale caloriearme én suikervrije dranken zoals Rivella, Tönissteiner en nog veel meer.

Wil je met een groep een bijzondere zelfmaak-beleving, of wil je iets bijzonders gaan doen in of rond Lier? We hebben vast een passend arrangement voor je.

Droom aan de Nete wil zijn ecologische voetafdruk zoveel mogelijk beperken. Onze energie is 100% groene energie. Leveringen binnen een straal van 3 km rond de bakkerij gebeuren met een speciaal voor ons ontworpen bakfiets. Direct aan de winkel voorzien we ruim voldoende fietsparking, en we hebben ook een oplaadpunt voor de milieubewuste gebruiker. In de onmiddellijke omgeving zijn er verkeersvrije fietspaden die je op de mooiste plaatsen rond Lier brengen.

...en overal parkeren!

Ook al ligt Patisserie Droom aan de Nete aan de drukke Mechelsesteenweg, toch is er een overvloed aan parking.
Wat ook je ding is, er is altijd een parkeerplaats voor je, aan beide kanten van de weg!

Met wat geluk net voor de deur…

Voor de deur parkeren

…of aan de overkant naast de kerk…

_58A9769

…of 50 meter verder schuin aan de overkant.

_58A9775

Kom heerlijk genieten van ons mooie aanbod of boek één van onze combinatie-arrangementen. We hopen je alvast te ontmoeten en ons motto is: “we kunnen je altijd helpen met een gepaste oplossing”.

Anja & Luc